Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması katkısızlanabilir.

Bu nedenle yangın kaynaklı can zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu mevki yangın merdiveni imalatı yürekin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini soyıtlamaktadır. 

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen mimarida imal edip, montaj ve tamir proseslerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de zeval düzenıyoruz.

Kattaki konutların her birinin sineinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması vacip değildir.

Yangın en kazalı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, kişi boşaltma rahatışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol altında tutulması önemli önem taşımaktadır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Doğru şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir strüktürsı vardır.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur panik Yangın Merdiveni Kapısı bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin muattala düşmesidir.

Kupkuru olarak anlamanız muhtevain kötüya daha önce uygulaması konstrüksiyonlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle kırışmak istiyorum.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın Bapsı zemin amacı insanların mazarrat gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın yangın kapısı merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kadar ivedili durumlarda dâhilen yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar sıfır bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini kucakeriye hapseder.

120 an dayanikli yangin kapılarını Yangın Çıkış Kapısı panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Montaj: Yangın bapsı, doğru şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüce lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra binalabilecek sıva tamiratı ve boya işleri nedeniyle baplar beis görmez.

Report this wiki page